Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve düşüncelleri ışığında yeniliğe her zaman açık olan, akademik, sosyal, kültürel, sportif açıdan donanımlı ve mutlu bireyler olarak yetiştirip, bölgemizde güvenilen, tercih edilen, öncü ve örnek bir kurum olabilmek.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yarım saatte bir Ekinözü-Elbistan minibüs seferleri bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İl ve ilçe geneli turnuvalar ve yarışmalar.
Bilimsel Etkinlikler: Bilgi yarışmaları, Robotik kodlama etkinlikleri
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006, Tübitak 4004 ve Robotik kodlama projeleri, teknofest, 2204,

WEB - https://ekinozuyunusemreortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Öztürk Mah. Fatih Cad. Yunus Emre Ortaokulu Blok No16/B Kahramanmaraş/ Ekinözü Geçici olarak Abdurrahim Karakoç İlkokulu Binasındayız.

Öğretim Şekli :tam gün(normal eğitim)

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde

Ulaşım İlçe merkezinde kalabilir ya da Elbistan ilçesinden gidip gelebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde, il merkezine uzaklık 160 km. Elbistan ilçesine 20 km.